Nye kældervinduer med termoglas

Fra vores værksted i Varde producerer vi altid vores vinduer fra bunden og efter mål, 

og vi leverer og monterer naturligvis i hele Danmark.

Udskift dine kældervinduer eller andre buede vinduer

Staldvinduet tilbyder udskiftning af gamle kældervinduer. De klassiske buede vinduer findes ofte i mange ældre ejendomme. Traditionelt blev de produceret i støbejern, som med tiden kan gå hen og ruste. Mange vælger derfor at få udskiftet deres kældervinduer med nye vinduer i vedligeholdelsesfrit aluminium med moderne termoglas. På den måde bevares det klassiske udtryk, mens isoleringen forbedres.

Klassiske buede vinduer tilpasset din ejendom

I mange byhuse finder man kældervinduer i støbejernsrammer udstyret med enkeltlagsglas. Disse vinduer har en særlig charme og historisk værdi, men de mangler nutidens isoleringsevne og funktionalitet.

Hos Staldvinduet er det vigtigt for os at bevare bygningens oprindelige udtryk, og vi bestræber os altid på, at de nye vinduer er i samme stil som resten af ejendommen.

Derfor tilbyder vi udskiftning af buede vinduer, så det originale udseende opretholdes, mens funktionaliteten forbedres med moderne materialer og glas.

Vi laver dine vinduer efter mål, og du har mulighed for at vælge mellem vinduer med sprosser ilagt termoruden eller med sprosser monteret udvendigt på termoruden. Begge giver de et klassisk udtryk, samtidig med at de lever op til nutidens standarder for energieffektivitet.

Lad os stå for udskiftningen af dine kældervinduer

Med Staldvinduet får du et produkt, der ikke blot ser godt ud, men som også kan bidrage til lavere energiomkostninger. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at udskifte dine kældervinduer.

Ring til os på telefon 75 25 44 88 eller kontakt os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Udfyld formularen, og få et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi tilbyder også

New Yorker vindue

Vi laver New yorker vinduer på mål, størrelse og felt inddeling efter kundens ønske. Vinduet kan males i alle ral farver.

Læs mere her

Staldvinduer

Igennem mange år, har der i Danmark været tradition for, at lave stalde med jernvinduer. Men vores i aluminium ruster ikke.​

Læs mere her

Specialstaldvindue

Ved faste staldvinduer er der kun 20 m.m. synlig karm. Ved opluk af staldvinduer er der kun 28 m.m. synlig karm.

Læs mere her

Udtalelser fra vores kunder

​★★★★★

I dag modtaget 26 flotte staldvinduer, glæder os til at de er monteret  😎

Niels Ole Schøler Laursen

​★★★★★

Laver rigtigt fine vinduer

Mette Pilgaard

​★★★★

Laver gode vinduer på mål

Stig Christensen